Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlastní discord server

Vysvětlení)

Když si chcete založit váš server, tak máte vlevo takové + v šedém kruhu, na to kliknete, dáte "Create a server", pojmenujete ho a pak ho upravujete s různýma místnostma (buď se tam může mluvit či jen psát, ale k tomu se dostaneme později) a pak můžete přidávat boty co můžou pouštět muziku atd.

discord.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Role)

Když máte váš server, můžete tam udělat role pro vaše kamarády a pár rolí pro ty co ani neznáte, váš server se někdy může rozrůst a může tam být přes 2 tisíce lidí. Role uděláte tak že půjdete na váš server.. Kliknete na ikonku vašeho serveru, jdete vlevo nahoru, vedle vašeho jména serveru je taková šipka, klikněte na ní, jdete do nastavení serveru, klikněte na Role a vedle roles už v tom menu je zase + v šedém kolečku, kliknete na to, vymažete "new role" a napíšete tam to co tam chcete, zvolíte se barvu role, dole se vám uloží "save changes" + když sjedete dolů, tak tam povolíte či zakážete co tam můžou dělat (roli dáte někomu tím že kliknete na někoho jméno a dáte "Přidat roli" a dáte mu tu kterou chcete)

 

role.png

 

 

 

 

 

 

Místnosti)

Pokud si chcete udělat místnost pro textovou komunikaci či s danou osobou chcete volat, stačí si kliknout do šedého pole kde je "General" pro komunikaci přes text nebo přes hovorovou komunikaci. Kliknete pravým tlačítkem, dáte "Create category" a tam můžete dělat jakékoliv místnosti, kategorii pojmenujete a vedle ní je "+", kliknete na to, tam si můžete vybrat mezi komunikacemi a potvrdíte.

category-a-kanal.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Přidání botů)

Přidání botů na váš discord je lehké, stačí když si napíšete do googlu či do seznamu, je to jedno, napíšete tam discord bots, najdete si nějakého bota který například může hrát muziku na vašem serveru který vlastníte... Váš bot může hrát muziku jenom když zadáte příkaz "!p (odkaz)" a tak to je u všech botů.

2.png

1.png

 

 

 

 

                                                Rythm je jeden z nejlepších botů,

                                                proto vám ho aji doporučuji.